Modificari in a sentence

The word "modificari" in a example sentences. Learn the definition of modificari and how to use it in a sentence.

This website focus on english words and example sentences, so everyone can learn how to use them. Easily browse through english vocabulary, listen the sentences or copy them.

How to use modificari in a sentence. Modificari pronunciation.

In urma acestei modificari, intreg modelul va suferi o serie de modificari, din cauza ca toate elementele sunt legate intre ele.
play
copy
Invatarea traseelor (modele poveste) da rezultate imediate dar poate produce mari dificultati daca apar modificari si alte pertubatii in realitatea externa.
play
copy
Aceste relatii apar atunci cind acel "ceva" este inclus in foarte multe modele astfel ca disparitia acelui element ar produce modificari masive in structura de modele.
play
copy
Cu modificari minime, tot ce este scris mai sus se aplica' si la animale, deoarece acest tip de relatii se bazeaza pe modele imagine.
play
copy
Metoda asta este schizofrenica deoarece acest fel de rezolvare a problemelor nu este in stare in nici un fel sa prezica ce alte probleme (cu bataie lunga) ar putea sa apara in urma unei modificari.
play
copy

Examples of Modificari

Example #1
Acest proces se numeste simulare pe model.
Example #2
Pentru aceasta, in model se face o modificare.
Example #3
Totusi, navigatia dupa harta (model imagine normal) presupune existenta si operarea unui model imens.
Example #4
Exemplu: un sofer de taxi trebuie sa cunoasca toate strazile unui oras.
Example #5
Incapacitatea de a modifica structura de modele in eventualitatea ca acel element ar dispare, poate produce relatii "de tip iubire".
Example #6
Se accentueaza ca, asa cum apare din definitie, relatia de iubire este unidirectionala.